2

Mersul pe jos i-a unit pe crestinii ortodocsi din Washington DC (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Ziele trecute, 184 de creștini, din 24 de biserici ortodoxe din zona metropolitana Washington DC și din afara ei s-au adunat la National Mall, pentru inaugurarea "Monumental Missions Walk". 

Primii pasi ai Misiunii au fost facuti intr-o plimbare spirituala de-a lungul a 3 Km, trecand  pe langa unele dintre reperele cele mai importante nationale. Ajunsi la fiecare monument aflat pe parcursul traseului, grupurile de participanți au putut afla despre semnificația istorică a respectivului reper, castigand o noua perspectiva asupra rolului pe care credința creștină l-a jucat în istoria acestei țări mari.

Conform organizatorilor, participantii la Misiune au avut posibilitatea unică de a se putea opri și admira aceste locuri importante de reflecție, prin prisma credinței creștine.

În plus,obiectivul Misiunii a mai fost si acela de a strange bani pentru caritate in spatiul local. Din fondurile stranse, o parte va fi destinata dezvoltarii Misiunii, iar o alta parte va ajunge in domeniul caritatii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01065 sec - PID: 6855