2
Consiliul Conferințelor Episcopale Europene (CCEE) și Fundația pentru Apel la Conștiință au semnat o declarație comună, în apărarea creștinilor și a minorităților religioase din intreaga lume.
 
Petiționarii ii cer Organizației Națiunilor Unite sa dezvolte urgent un angajament social și politic in apărarea minorităților și sprijinirea libertatii religioase, prin adoptarea, printre altele, a unei o rezoluții pentru protecția minorităților religioase.
 
Această declarație a fost trimisa oficialilor din mai multe țări, solicitand adoptarea de măsuri și de acțiuni reale de protejare a minorităților religioase, a lăcașurilor de cult și a lucrarilor sacre.
 
"Dam publicitatii textul, în speranța unei reacții pozitive în cel mai scurt timp posibil", a declarat Cardinalul Peter Erdő (foto), Președintele CCEE, pentru că "multimea oamenilor care suferă din cauza credinței lor este scandaloasa pentru lumea noastră modernă".
 
Fondata de rabinul Arthur Schneier în anul 1965, Fundația pentru Apel la Conștiința reprezinta un parteneriat inter-religios al reprezentanților spirituali și liderilor de afaceri, care, împreună, promoveaza "pacea, toleranța și soluționarea conflictelor etnice".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
79
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02635 sec - PID: 8599