3

In urma cu o zi, s-a finalizat o vizita a delegației Societatii Imperiale Ortodoxe a Palestinei, cu binecuvântarea Patriarhului Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii, în Liban. 

Scopul vizitei a fost acela de extindere a cooperarii și serviciilor umanitare cu implicarea comunităților religioase ortodoxe și a altora din Liban , precum și evaluarea situației umanitare din țară, după un aflux de refugiați din Siria.

În dimineața primei zile a vizitei, delegația rusă s-a deplasat a vizitat Manastirea Balamand, din nordul Libanului, unde a avut loc o intalnire cu staretul acestei manastiri, interesandu-se de activitățile Centrului de restaurare a manuscriselor vechi.

Apoi, au avut loc diverse evenimente oficiale în Amioun, unde se afla centrul Societății Ortodoxe Imperiale din Liban.

Delegația s-a întâlnit, de asemenea, cu absolventii libanezi ai școlilor sovietice și rusesti.

În dimineața celei de-a doua zile a vizitei, delegația a participat la Sfânta Liturghie, oficiata de către Preafericitul Părinte Patriarh Ioan X al Antiohiei și al întregului Răsărit, concelebrată de 14 ierarhi ai Bisericii Ortodoxe din Antiohia.

Liderul Bisericii Ortodoxe din Antiohia s-a întâlnit, ulterior, cu delegația, ai cărei membri au discutat cu Patriarhul Ioan despre proiectele de dezvoltare in afacerile companiei din Liban. Preafericirea Sa și-a exprimat recunoștința pentru asistența acordată de Biserica Ortodoxa Rusă și de Societate, persoanelor care suferă in Siria.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
264
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.0201 sec - PID: 7204