5
O serie de pregătiri se afla în curs de desfasurare la Centrul de Televiziune Vatican, CTV, pentru a oferi o acoperire 3-D a canonizarii viitoare a Papei Ioan al XXIII-lea și a Papei Ioan Paul al II-lea. Aceasta reprezinta doar una dintre noile inițiative pe care directorul general CTV, Mons. Dario Viganò, le-a discutat cu Radio Vatican, in aceste zile, în contextul celei de-a 30-a aniversari a Centrului de Televiziune, conform serviciului Live Camera media PRODUCTION.
 
"Există mai multe inovații", a explicat Mons. Viganò, inclusiv o platformă video de management de conținut complet în format HD, pe care CTV o are in vedere cu Sony. Centrul a mai semnat, de asemenea, un acord cu Canal 21 Argentina, pentru achiziționarea de imagini ale Arhiepiscopului – de pe atunci – de Buenos Aires, Cardinalul Jorge Mario Bergoglio, care a devenit Papa Francisc in data de 13 martie a acestui an.
 
Televiziunea CTV a implinit 30 de ani, in ziua de 22 octombrie 2013. Misiunea principală a centrului este aceea de a contribui la răspândirea mesajului universal al Evangheliei, prin utilizarea televiziunii in documentarea lucrarii pastorale a Papei și a activităților Vaticanului.
 
CTV asigura transmisiuni în direct, producție, arhivare și de asistență zilnica pentru alte posturi – toate acestea printr-un personal foarte mic, strâns unit și extrem de profesionist. "Echipa CTV constă in doar… 22 de oameni, care ating impreuna rezultate extraordinare", a spus Mons. Viganò. "Este foarte ușor pentru mine să conduc o echipă de astfel de oameni calificați și competenți", mai informeaza serviciul specializat Live Camera media PRODUCTION.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
327
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.034 sec - PID: 26152