2

"Biserica Il aduce pe Iisus: acesta este centrul Bisericii, aducerea lui Iisus! Dacă s-ar întâmpla vreodată ca Biserica sa nu-L nu aduca pe Iisus, atunci aceasta ar fi o Biserică moartă! Biserica trebuie să aducă dragostea lui Iisus, iubirea lui Iisus", a spus Papa Francisc.

In urma cu o zi, în timpul audienței generale din Piața San Pietro, Papa si-a dedicat cateheza "Mariei, ca imagine și model al Bisericii".

El a mai spus că "Biserica nu este un butic, nici o agenție umanitară, Biserica nu este o organizație non-guvernamentală, ci Biserica este trimisa să-L aducă pe Hristos și Evanghelia Sa, tuturor".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01353 sec - PID: 17848