2

Un grup de salafisti și poliția s-au angajat in aceasta dimineata intr-un schimb de focuri, în apropierea unui liceu din capitala tunisiană, provocând panică în rândul studenților, conform unor surse, citate de Ansa.

Salafistii au abordat poliția, de la bordul unui jeep, in fata Liceului Ennasr, încercând să profite de armele lor. Când poliția a reacționat, acestia au fugit, dar jeep-ul lor a fost lovit de autobuz.

Poliția a ucis un militant și i-a prins pe ceilalti, ale căror identități nu au fost încă dezvăluite.

Un occidental se numara printre suspecții capturați, au declarat surse din poliție. Poliția a descoperit, ulterior, un cocktail Molotov și explozibili, in jeep.

Birourile partidului islamic de guvernamant Ennahda, din guvernoratul de nord-vest Beja, au fost incendiate cu o noapte in urma, după înmormântarea lui Mohamed Toujani – un ofițer de poliție care a fost împușcat într-un atac al milițiilor salafiste, din orașul nordic Menzel Bourguiba, de miercuri. Salafismul este o secta musulmana sunita, care îmbrățișeaza o abordarea puritana a Islamului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00881 sec - PID: 18161