2

In urma cu o zi, la orele după-amiezii, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a efectuat o vizită in casa-muzeu in care a copilarit liderul istoric al Turciei, Kemal Ataturk, amplasata in interiorul complexului Consulatului Turc din Salonic, Grecia.

Patriarhul Bartolomeu, însoțit de prelați ai Patriarhiei, au fost salutati de către Consulul General al Republicii Turcia la Salonic, Tuğrul Biltekin, care a efectuat ulterior un tur prin sălile renovate ale muzeului, care găzduiește publicații și instantanee din viața lui Kemal Ataturk, precum și un chip al sau, din ceara.

"Suntem fericiți sa vizitam casa renovată a fondatorului Republicii Turcia, Ataturk, din Salonic. Ne dorim ca Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul și Ii cerem Atotputernicului ca reformele lui sa dainuiasca pentru totdeauna, iar cuvintele sale, "Pace acasa, pace în lume" sa devina realitate odată cu trecerea timpului. Cu binecuvântările noastre", a notat  Bartolomeu in cartea de oaspeti, înainte de a parasi muzeul.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01043 sec - PID: 12207