2

Decesul Arhiepiscopului Gabriel de Comane (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Arhiepiscopul Gabriel de Comane, fost episcop al parohiilor Arhiepiscopiei de Tradiție Rusă din Europa Occidentală și Exarh al Patriarhului Ecumenic, s-a mutat la Domnul, ieri, la Maastricht (Olanda), la varsta de 67 de ani, după o boală îndelungată.

El s-a aflat la conducerea Arhiepiscopiei parohiilor de tradiție rusă din Europa Occidentala, cu sediul la Paris – cu statut de autonomie internă in cadrul Patriarhiei Ecumenice, in perioada mai 2003 – ianuarie 2013.

Membru al Adunării Episcopilor Ortodocși din Franța (AEOF), acesta a fost și rector al Catedralei Sf. Alexander Nevsky, din Paris, și rector al Institutului de Teologie Ortodoxă Sf. Serghie, care depinde de Arhiepiscopie.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01606 sec - PID: 12309