3

Delegatia de oficiali si demnitari religiosi sarbi, condusa de directorul Oficiului Guvernului pentru Cooperarea cu Bisericile și Comunitățile Religioase, Mileta Radojević, și de catre Patriarhul Irineu al Bisericii Ortodoxe Sârbe (SPC), a vizitat Universitatea musulmana Syarif Hidayatullah din Jakarta.

Conform agentiei Tanjug, ulterior, in Biserica Ortodoxă Sfantul Toma, protodiaconul SPC Radomir Rakic ​​și clerul Bisericii Ortodoxe din Indonezia au oficiat o slujba a Vecerniei, în timp ce Arhiepiscopul Stanislav Hocevar de Belgrad a participat la o slujba în Biserica Romano-Catolică din Jakarta.

Delegația sârbă a rămas în Indonezia pentru mai multe zile (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), timp în care a luat parte la cel de-al doilea dialog inter-religios dintre cele două țări.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
346
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03175 sec - PID: 25584