3

In perioada imediat urmatoare, in Biserica Ortodoxa a Bulgariei vor avea loc noi evenimente, marcate de alegerile unui nou Mitropolit de Varna. La doar cateva zile dupa recenta alegere a unui nou Mitropolit pentru Europa Centrala si de Vest, in persoana Episcopului de Konstanta, Antonie (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), vor incepe sa se deruleze procedurile pentru alegerea unui succesor si pentru tronul Mitropoliei de Varna (foto: Catedrala din oras), dupa decesul neasteptat al fostului Mitropolit, Kiril (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Procedurile se vor finaliza in data de  24 noiembrie, iar pana atunci, informatia ramane sa ocupe un loc important in rubrica noastra "Semnal Evenimente", aflata in zona centrala a paginii Home, alaturi de alte stiri.

Alegerile eparhiale vor avea loc pe data de 17 noiembrie, dar duminica viitoare, deja, Sfântul Sinod se va pronunța cu privire la canonicitatea alegerilor. Există 13 candidați inscrisi pe lista celor care urmeaza sa fie votati.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
77
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03244 sec - PID: 8100