3

În schimbul eliberarii episcopilor răpiți in Siria (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe) – Boulous Yazigi, Arhiepiscop grec-ortodox al Bisericii din Aleppo, al cărui frate este Ioan X, Patriarhul Antiohiei și al întregului Răsărit, si episcopul ortodox siriac Yuhanna Ibrahim de Alep – a fost emisa o lista de cereri transmisa părților implicate în intelegerea (afacerea) de eliberare a pelerinilor siiti libanezi răpiti si deținuti de "North Storm Brigade", sustinuta de Turcia.

Lista de cereri, in cazul eliberararii celor doi Mitropoliti sirieni ortodocsi, rapiti in Siria, pe care o prezenam mai jos, a fost citata de mai multe surse, din diferite locatii, fiind confirmata, din cate puteti vedea in materialul video atasat prezentului articol, si de canalul libanez OTV:

- Teroriștii ceceni au solicitat eliberarea a 2 oficiali ceceni de top și a 20 de teroriști retinuti in Rusia. Rusia a respins această cerere.

- După refuzul Rusiei, teroriștii ceceni au mai adăugat alti 50 de teroriști, retinuti in Siria, care ar trebui sa fie eliberati.
- Franța: eliberarea a 12 francezi, printre care un ofițer și un soldat, aflati in Siria.
- Turcia: eliberarea a 25 de ofițeri și soldați deținuti în Siria.
- un alt stat: eliberarea a 12 ofițeri retinuti in Siria.

Canalul de televiziune libanez a confirmat că statul sirian a aprobat acordul de schimb. Recent, emirul de Qatar s-a angajat si el sa contribuie la eliberarea celor doi mitropoliti.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0258 sec - PID: 17620