4

Televiziunea Vaticanului: profesionisti pentru Biserica (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

"Fiti profesionisti în slujba Bisericii", i-a cerut Papa personalului Centrului de Televiziune al Vaticanului (CTV – foto: director): "Munca voastra demonstreaza o înaltă calitate și asa ar trebui să fie, pentru că este o responsabilitatea încredințată voua. Iar acest profesionalism de fiecare zi, al vostru, este permanent in slujba Bisericii".

"Insa, ceea ce televiziunea CTV le transmite telespectatorilor, credincioșilor sau celor mai distanti, este parfumul și speranta Evangheliei", a adaugat el.

Papa Francisc i-a primit în audiență pe funcționarii Centrului de Televiziune al Vaticanului (CTV), cu ocazia celei de a 30-a aniversari de la înființarea acestuia (vezi ARHIVA), ieri dimineata.

El a încurajat "lucrul in echipa", pentru că "dacă va ajutati reciproc, lucrand ca o echipa, totul devine mai usor si, cel mai important, stilul vostru de munca va insemna, de asemenea, o mărturisire a comuniunii".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
296
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02114 sec - PID: 26181