2

În ciuda ploilor abundente și a condițiilor meteorologice nefavorabile din Johannesburg, pe 19 și 20 octombrie, când a fost sărbătorita ziua sărbătorii patronului spiritual, un număr mare de enoriași și preoți au vizitat Biserica ortodoxa Sfântul Apostol Toma.

După aproape cinci luni aride și uscate în Johannesburg, cele trei zile consecutive de ploaie intensa au fost ca o mare binecuvântare a lui Dumnezeu și a Sfântului Apostol Toma, dar si a Patriarhului nostru si oaspete drag, Preasfințitul Episcop David de Stobi – au marturisit participantii la eveniment.

Vizita de cinci zile a Episcopului David in Africa de Sud a fost un mare succes, aceasta fiind datatoare de speranta, fiind bogata în activități, întâlniri, rugăciuni comune. El a vizitat mai multi enoriași, Mănăstirea Gerardsville, Biserica din Pretoria, orfelinatul din Atridgeville, o școală din Tembisa, unele dintre obiectivele turistice din Johannesburg și Pretoria.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00994 sec - PID: 12561