2

Femen chiar in Turcia: deschiderea unei filiale in tara (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Grupul activist Femen (vezi ARHIVA) si-a deschis o filiala in Turcia, anunțând vestea prin intermediul conturilor sale de socializare mass-media, alaturand o imagine a unei femei cu un steag turcesc desenat pe pieptul sau gol. 

"Va anuntam ca s-a deschis biroul Femen din Turcia! Alaturati-va lui Guntulu, și luptati pentru democrație în țara dumneavoastră", a declarat grupul, pe contul său de Twitter. 

Grupul a mai postat, de asemenea, o imagine a unei fete, pe nume Guntulu, pentru a protesta impotriva taierii a sute de copaci, din cazua construirii unui drum  care urmeaza sa treaca prin campusul Universitatii Tehnice a Orientului Mijlociu din Ankara (ODTU).

Femen a organizat, anterior, mai multe proteste în Turcia. Activistele Femen, din Ucraina, au fost arestate pe 1 martie 2012 (vezi ARHIVA), în timp ce încercau să organizeze o demonstrație topless în Istanbul, urmarind sa atraga atenția asupra violenței împotriva femeilor. 

Femen este un grup ucrainean, înființat în anul 2008, cu sediul în Kiev.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01252 sec - PID: 13048