2

Cei doi mitropoliti ortodocsi de Alep, din Siria, rapiti în aprilie, ar fi în viață și s-ar afla în afara țării, conform Marelui Muftiu Ahmad Badreddin Hassoun, figură spirituală a Islamului sunnit, care susține că are informații sigure despre acestia.

Vestea a fost lansata de agenția Interfax, care a raportat o declarație a Elenei Agapova, vice-președinte al Societatii Imperiale Ortodoxe a Palestinei, organizație ortodoxă ruseasca activa în Orientul Mijlociu, care ofera ajutor poporului sirian.

"Potrivit informațiilor muftiului, episcopii ar fi în Turcia, a declarat Elena Agapova, adăugând că după întâlnirea sa de luni, la Moscova, cu reprezentanții Societatii Imperiale Ortodoxe Palestina, Hassoun a decalarat că "mâna militanților ceceni s-a aflat în spatele răpirii celor doi".

În timpul vizitei sale la Universitatea Islamica din Moscova, muftiul a indicat că cel puțin 2.000 de rusi, in cea mai mare parte din nordul caucazian, lupta în rândurile opoziției armate siriene.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
379
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02401 sec - PID: 25972