5

Pentru prima oara, in acest an Halloween-ul ajunge sa ii ingrijoreze pe americani, agențiile locale de aplicare a legii sugerandu-le părinților ca ar trebui să fie preocupati de o noua amenințare: delincvența sexuala.
Părinții, politicienii și ofițerii de poliție din întreaga țară continuă să susțină legile de interzicere a participarii delincvenților sexuali la aceasta sarbatoare, în ciuda dovezilor că aceste politici sunt inutile și dăunătoare.
Illinois este unul dintre cele mai noi state care pune în aplicare aceasta interdicție, conform unui raport VoR: legea de interzicere a costumelor de Halloween de agresori sexuali, care se aplica pentru prima dată de acest Halloween, interzicand inscrierea pedofililor in actiunea de oferire de bomboane si obligandu-i pe acestia sa-si tina luminile aprinse pe timpul sarbatorilor. In scopul aplicarii legii, poliția are de gând să patruleze în jurul caselor infractorilor, în aceasta perioada.
Multi experti spun ca nu este nicio dovadă care să sugereze ca delincvenții sexuali ii ataca pe copii mai mult pe 31 octombrie decât in oricare altă zi și apreciaza legea ca pe nimic mai mult decat o tactica de intimidare.
Jill Levenson, profesor asociat la Universitatea Lynn, a declarat: "Legile care limitează delincvențele sexuale fac ca părinții și comunitățile sa se simta mai sigure, dar nu exista nicio dovada ca acestea ar reduce riscul de abuz sexual. Aplicarea legii ar trebui să fie orientata catre alte tipuri de delicvente, care sunt mai frecvent observate de Halloween, cum ar fi vandalismul", mai relateaza VoR.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
308
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02198 sec - PID: 7242