2

Festival de film in Atena: Amintiri din cetatile lui Israel (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Ambasada Israelului in Atena, în colaborare cu Fundația Michael Cacoyannis, organizează un festival-tribut adus cinematografului israelian, sub auspiciile Ministerului Culturii și Sportului, conform unor informatii transmise de LiveCamera media PRODUCTION.

"Amintiri din orașe israeliene – a doua Saptamana a Filmului Israelian" – va avea loc la Fundatia Michael Cacoyannis, incepand din 13 noiembrie, pana marti 19 noiembrie. Șapte filme premiate vor fi proiectate în timpul acestuia.

Este al doilea an, cand o saptamana este dedicata cinematografului israelian, in Atena. În ultimii ani, filmele Israelului participa in diferite festivaluri de film din Grecia și străinătate, fiind proiectate în cinematografele din intreaga lume.

Sub titlul "Amintiri din orașele israeliene", festivalul de film din acest an ii oferă publicului grec posibilitatea introducerii în cetățile lui Israel. Prin povești dramatice și comice, publicul grec va avea șansa de a fi introdus în diferitele aspecte ale vieții de zi cu zi din Ierusalim, Tel Aviv, Bat Yam și Haifa.

Celebra actriță israeliană Rotem Zisman Cohen va vizita Atena, pentru a participa la deschiderea festivalului de film, mai informeaza LiveCamera media PRODUCTION.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01068 sec - PID: 12215