2

Seicul Omar Raghba a fost surprins de o camera video, zdrobind o statuie a Fecioarei Maria, în satul Yakubiya, din Siria.

La sosirea sa in lacasul unde se afla statuia Fecioarei Maria, clericul wahhabi, Omar, a distrus total statuia Fecioarei Maria, conform unui raport VoR. El a declarat că el și colegii săi wahhabi nu vor tolera nicio alta formă de închinare in afara wahhabismului strict al Arabiei Saudite.

În filmul postat pe Internet, intr-un cont care, ulterior, pare sa fi fost desfiintat definitiv, acesta remarca: "voia lui Allah, Allah va fi venerat în Levant, care va fi condus numai de legea lui Allah. Idolii nu vor mai exista in Levant, voia lui Allah".
"Nu vom accepta nimic altceva decât pe Allah, religia sa", a continuat el, conform unui raport al Radioului Vocea Rusiei (foto VoR).

Luptătorii străini din întreaga lume arabă joacă un rol din ce în ce mai dominant în lupta pentru controlul Siriei, care a atras mai puternic voluntari takfiri, decât in razboiul din Irak și Afganistan.
Mii de arabi și alti musulmani non-sirieni au sosit in Siria, în ultimii doi ani, pentru a se alătura luptelor, mai informeaza radioul Vocea Rusiei, citand publicatiile Abna si Heblaze. Creștinii reprezinta aproximativ 10% din cele 23 de milioane de oameni din Siria.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01128 sec - PID: 6549