2

Cum poate comunitatea internațională sa realizeze o o colaborare mai extinsa în combaterea traficului de ființe umane, în care milioane de oameni devin sclavi? Acesta este scopul principal al unui atelier de lucru privind traficul de persoane, care are loc la Vatican in acest week-end.

La atelier, participa experți internaționali în acest domeniu. Evenimentul de două zile este organizat de către Academiile Pontificale de Științe și de Științe Sociale, în urma unei dorințe exprimate de Papa Francisc.

Printre participanți, se numara si doamna Dr. Anne Gallagher (foto), lider global în domeniul dreptului internațional în privinta traficului de ființe umane. Aparatoare a drepturilor omului și consilier ONU, Gallagher a primit mai multe premii pentru activitatea sa in combaterea traficului de persoane.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01492 sec - PID: 12285