2

Un bărbat de 20 de ani se afla in arest preventiv, in Limassol, in urma unui atac comis asupra proprietarului unui chiosc, in varsta de 70 de ani, care a fost jefuit de 30 de euro, conform sefului Politiei din Limassol, Soteriades Ioannis.

Jaful a avut loc joi dimineață, cand doi bărbați cu glugă au intrat în chioșc, s-au folosit de un spray paralizant si l-au atacat pe batran, lovindu-l și legându-l cu bandă adezivă. Ei au furat 30 de euro.

In aceeasi perioada, mai multe obiecte bisericești în valoare de 70.000 euro, au fost furate din două biserici din Lofou și Sylikou, tot în districtul Limassol, conform lui Soteriades.

Potrivit acestuia, biserica Ayios Giorgos din Sylikou a fost jefuita joi seara, deși furtul a fost observat abia în dimineața următoare, când preotul din sat s-a dus sa aprinda lumanari. El a descoperit ca toate vasele sfinte, candelele cu ulei, crucile, potirele și alte obiecte, în valoare totală de 22.000€, lipseau.

Al doilea furt a avut loc în aceeași noapte, la Biserica Panayia Chrysolofitissa din Lofou (foto), de asemenea, descoperit de către preotul satului, vineri dimineata.

Potrivit poliției, au fost furate obiecte bisericești în valoare totală de 45.000 de euro.

Soteriades a declarat că a spargerile sunt opera a doi oameni, pe care poliția deja ii cauta în legătură cu fapte similare comise în districtul Paphos.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
268
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02947 sec - PID: 26538