3

Arhimandritul Iov (Getcha) a fost ales, ieri, de către Sfântul Sinod al Patriarhiei de Constantinopol, intr-o noua functie.

Iov (Getcha) a fost asezat în fruntea Arhiepiscopiei Bisericilor Rusesti din Europa Occidentala, cu titlul de Arhiepiscop de Telmessos.

Intr-o sedinta organizata sub președinția Mitropolitului Emmanuel, Arhimandritul Iov a fost ales ca arhiepiscop, cu 109 de voturi, reprezentand mai mult de două treimi din voturile exprimate. Cu 191 de alegători, au existat 151 de voturi exprimate și 40 de buletine de vot goale sau distruse.

Ceilalți doi candidați au fost: Ieromonahul Mihail Aniscenko, cu doar 9 voturi, și Arhimandritul Visarion (Komzias) cu 33 de voturi.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01323 sec - PID: 6550