2

Panama: preot catolic spaniol, ucis cu brutalitate (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Un preot catolic spaniol, Pr. Aníbal Gómez, in varsta de 70 de ani, a fost ucis în Colon, pe coasta caraibiana a Panama-ului. Misionarul a fost agresat în timpul unui jaf brutal. Poliția locală a confirmat că trupul preotului prezenta taieturi, vânătăi mari și alte semne de bataie.

Parintele Gomez a fost ucis în casa episcopului Emerit Carlos María Ariz, care nu era acasă in acel moment. Preotul spaniol slujea in Biserica Maicii lui Dumnezeu.

După demisia Arhiepiscopului Ariz, ajuns la limita de vârstă, dioceza a fost temporar încredințată Arhiepiscopului Oscar Mario Brown. Parintele catolic Aníbal Gómez este cel de-al 13-lea preot ucis pe continentul american, în cursul anului 2013.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01233 sec - PID: 6550