4

Prăbușirea marilor civilizații ale epocii bronzului a fost rezultatul schimbarilor climatice, afirma un nou studiu publicat in Tel Aviv. Schimbările climatice au dus si la distrugerea regatelor antice biblice.

Oamenii de stiinta din Israel și Germania susțin că o criză climatică a dus la disparitia civilizațiilor trecute, ajutand la dezvoltarea primului Regat al lui Israel și a altor formațiuni politice noi.

Între 1250 și 1100 î.Hr., toate marile civilizații ale Mediteranei de Est – Egiptul faraonic, Grecia miceniana și Creta, Ugaritul în Siria și Canaan si marile orase-state canaanite au fost astfel distruse, Fenomenul a ajutat formarea de noi popoare și regate, inclusiv a primului Regat al lui Israel.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
349
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02378 sec - PID: 7299