2

În data de 1 noiembrie 2013 reprezentanţii Millennium Building Development SRL (MBD) au transmis presei un comunicat în care se încearcă intimidarea personală a purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti (ARCB).

“Toate punctele de vedere exprimate de preotul Francisc Doboş (foto), purtătorul de cuvânt al ARCB, reprezintă întru totul poziţia oficială a Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti şi nu convingerile personale ale acestuia. Diversiunea Millennium Building Development SRL constă în atacul personal împotriva preotului Francisc Doboş. Respingem ferm orice încercare de disociere a acestuia de instituţia pe care o reprezintă şi în numele căreia vorbeşte” – IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti.

Reamintim că ARCB a câştigat definitiv şi irevocabil procesul de anulare a autorizaţiei de construire a imobilului Cathedral Plaza precum şi de desfiinţare a acestei construcţii.

Biroul de presă ARCB

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
93
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04074 sec - PID: 8958