2

Tineretul Ortodox din Balcani, la 20 de ani, in Evro (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Un eveniment festiv, cu ocazia a 20 de ani de la înființarea Asociației Tineretului Ortodox din Balcani – BOYA, a avut loc în Evro, la sediul taberei de tineret din Makris, în Alexandropolis, Grecia, cu binecuvântarea Mitropolitului de Alexandropolis, IPS Anthimos.

Principalul obiectiv al Asociației Tineretului Ortodox din Balcani este consolidarea și dezvoltarea relațiilor în rândul tinerilor ortodocși și încurajarea cooperarii dintre Bisericile surori din Balcani, prin mișcări de tineret bazate pe credința ortodoxa și tradițiile sale.

La acest eveniment, au participat circa 50 de tineri, reprezentanți ai grupurilor de tineret ortodoxe care provin din toate țările ortodoxe din Balcani.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01023 sec - PID: 17620