2

Patriarhul Romaniei - inconjurat de jandarmi (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României s-a aflat, ieri, în ziua sărbătorii Soborului Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și al tuturor Cereștilor Puteri, care este si ziua Jandarmeriei Romane, la capela militară „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – București, conform unui raport al Patriarhiei Romane.

În capela instituției, a fost oficiată Sfânta Liturghie, de către un sobor de preoți și diaconi, la care au participat sute de jandarmi. 

Prezent la slujbă, a fost si Inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Mircea Olaru, caruia i-a fost conferit Ordinul Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Preafericitului Părinte Patriarh Daniel i-a fost conferită placheta de onoare a Jandarmeriei Române. La slujbă au participat militari din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din Capitală, dar şi mulţi credincioşi, mai informeaza Patriarhia.

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01459 sec - PID: 29004