13

Manual Ortodox de Educatie Teologica si Ecumenism (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Savanții ecumenici si ortodocsi publica Manualul Ortodox de Educatie Teologica si Ecumenism, evenimentul fiind anuntat cu ocazia celei de-a 10-a Adunari a Consiliului Mondial al Bisericilor (CMB) din Busan, Republica Coreea (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lucrarea a fost coordonată de către un grup editorial din diferite organizații ortodoxe și ecumenice, inclusiv CMB și Conferința Bisericilor Europene, împreună cu o echipă a Academiei Volos din Grecia.

Aceasta explorează problemele cu care Biserica se lupta la nivel mondial, concentrându-se în special asupra Bisericilor din Africa, Asia, America Latină și Europa de Est.

Conform celor implicati in proiect, manualul va reprezenta un instrument esențial nou, de lucru, în programa predarii și in lectura esențiala in domeniul relațiilor dintre Biserici, al dialogului ecumenic și Creștinismului mondial în Bisericile Ortodoxe.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
39
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03563 sec - PID: 7625