2

Liderul Bisericii Ortodoxe Sârbe, Patriarhul Irineu, a declarat că Serbia nu poate renunța la Kosovo și, în cazul în care prețul de intrare în Europa este acela de a pierde Kosovo, atunci, a mai spus el, 'mai degrabă parasim Europa'.

"În cazul în care prețul de intrare în Europa este acela de a separa Kosovo, atunci trebuie să-i spunem Europei: 'Mulțumesc, dar nu". Preferam să stam singuri, fără Europa, daca asa trebuie sa fie, dar cu Kosovo", a declarat Patriarhul Irineu, care i-a primit la Patriarhie pe participantii la conferinta Pan-Europeana Internaționala privind Drepturile Omului și Drepturile Religioase.

Patriarhul a declarat că Serbia nu poate renunța la Kosovo și că comunitatea internațională trebuie să găsească o soluție intrucat: daca acest lucru s-a reusit timp de secole, cum sa nu mai fie posibil si astazi.

Kosovo este istoria noastră, cultura, spiritualitatea noastră, a spus Patriarhul, cerandu-i comunității internaționale sa permita refugiaților sârbi să revina în Kosovo.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
377
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02357 sec - PID: 25966