5

Singapore a interzis un site de matrimoniale, care ii viza pe cei care se afla deja intr-o relatie, chiar inainte ca acesta sa fie lansat.

Site-ul Ashley Madison "promoveaza agresiv și facilitează relatiile extraconjugale", noteaza Straits Times, citand Autoritatea guvernului in Dezvoltare Media.

"Este împotriva interesului public sa i se permita lui Ashley Madison sa-si promoveze site-ul său, care încalca flagrant valorile noastre privind familia și moralitatea publică. Prin urmare, nu vom permite ca Ashley Madison să funcționeze în Singapore și lucram cu furnizorii de servicii de Internet să blocheze accesul la acest site", mai arata publicatia.

Măsura a urmat unor rapoarte conform carora site-ul web ar fi planificat lansarea sa, in Singapore, pentru anul viitor.

Ashley Madison, cu sediul in Canada, si care se lauda cu sloganul "Viața este scurtă. Intreprindeti o aventura", operează în America de Nord și Europa, și s-a extins in acest an si în Japonia și Hong Kong. In Romania, la aceasta data, site-ul nu este functional.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
225
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02497 sec - PID: 7299