4

Zilele trecute, o delegație a Custodiei franciscane a Tarii Sfinte era pregatita, la Poarta Jaffa. Ea aștepta vehiculele care il insoteau pe Hervé Magrot, noul Consul General al Franței în Ierusalim, la intrarea în Orașul Sfânt. Conform unei traditii care ne duce înapoi, la mijlocul secolului al XIX-lea, acesta este singurul diplomat străin care efectueaza, astfel, o vizită oficială în Bazilica Sfântului Mormânt. Custodele Țării Sfinte îl aștepta în fața Sfantului Mormant.

Procesiunea, compusa din consulul general și soția sa, personalul diplomatic, un număr de personalitati religioase și cetățeni francezi care locuiesc în această țară, desfasurata pe aleile Orașului Vechi, i-a facut pe turiști și pelerini sa fie surprinși de acest eveniment.

În curtea Sfântului Mormânt, superiorul comunității franciscane, Rev. Noel Muscat, și reprezentantii comunităților greacă și armeană, l-au salutat pe Consulul General.

Dupa un tur complet si amanuntit al Sfantului Mormant, procesiunea a continuat la Bazilica Sfintei Ana, un domeniu național francez îngrijit de Părinții Albi (Misionarii Africii).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
318
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02737 sec - PID: 26181