4

Consiliul Mondial al Bisericilor a cerut eliberarea imediată a celor doi arhiepiscopi ortodocși din orașul sirian Alep, răpiti în urmă cu șapte luni (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Apelul a fost formulat in cadrul unei declarații publice, emisa zilele trecute, prin care a fost afirmata prezența creștină in Orientul Mijlociu, în timpul celei de-a X-a Adunări a Consiliului, in Busan, Coreea de Sud (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Pe langa eliberarea celor doi Arhiepiscopi, CMB le-a mai cerut celor 345 de Biserici ale sale "sa-si exprime solidaritatea cu creștinii și Bisericile din regiune".

Liderii creștini și reprezentanții Bisericilor și ai organizațiilor din regiune au fost prezenți, alaturi de delegați din alte 34 de țări, la aceasta reuniune. (Foto: crestini iordanieni, rugandu–se pentru eliberarea celor doi episcopi)

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
367
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02195 sec - PID: 25966