2

Incepand de maine, in Mitropolia Primorsk a Bisericii Ortodoxe Ruse, va avea loc o vizita a Icoanei Kursk a Maicii Domnului (foto), "A Semnului", veche din secolul al XIII-lea. Ea va sosi la Catedrala, la ora locala 9:00 AM.  

Preasfințitul Episcop Inochentie de Ussuriisk (foto), Vicar al Episcopiei Vladivostok din Rusia, a prezentat programul vizitei care va avea loc in catedralele oraselor din regiunea Primorie, vorbind, de asemenea, despre insemnatatea acestei icoane. 

"Deși icoana nu este de dimensiuni mari, putand fi asezata cu usurinta pe un analog in biserică, puterea sa asupra sufletelor omenești poate fi comparata doar cu alte cateva icoane", a remarcat episcopul Inochentie. 
"Multe inregistrari istorice și contemporane atestă faptul că, atunci când o slujba se oficiaza înaintea Sfintei Icoane Kursk a Maicii lui Dumnezeu, necazurile și bolile sunt inlaturate, oamenii fiind vindecați fizic. Astăzi, această icoană este un simbol spiritual al Bisericii Ruse din Afara Granițelor, dar ea vizitează des alte părți ale lumii".

Icoana se afla, acum, intr-o vizita in Japonia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). O delegație a Bisericii Ortodoxe Ruse din afara Rusiei, condusă de IPS Arhiepiscop Kyrill (Dmitrieff) de San Francisco și America de Vest, secretar al Sinodului Episcopilor ROCOR, va aduce icoana in Vladivostok.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01152 sec - PID: 12374