2

Nouă copii au fost uciși și alti 27 răniți, in urma unor mortiere care au lovit o școală ortodoxa și un autobuz școlar în capitala siriana Damasc, luni, conform televiziunii de stat.

"Atacul terorist a fost direcționat asupra Scolii ortodoxe Sfantul Ioan, din Damasc, mortierele provocand moartea a cinci copii și ranirea altor 27", conform unei alerte a televiziunii de stat siriene.

Alti patru elevi au fost uciși, atunci când o mortiera a lovit vehiculul in care acestia se aflau, în districtul central Bab Sharqi din capitala, conform agenției de știri de stat SANA, adăugând că șoferul a fost, de asemenea, ucis.

O serie de fotografii ne-au fost puse la dispozitie de Patriarhia ortodoxa locala, dar acestea sunt extrem de socante, ilustrand cruzimea atacului si urmarile acestuia, asa incat am fost obligati sa postam in cadrul articolului de fata o singura imagine oarecum sugestiva.

In aceeasi zi, în conformitate cu rapoartele locale, două mortiere au lovit Biserica Sfanta Cruce, cea mai mare biserica din Damasc, și Biserica Catolică Melkită a Sfântului Chiril.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.03218 sec - PID: 6549