3

Ieri, in Episcopia Sloboziei si Calarasilor s-a hotarat organizarea binecunoscutului deja Concert de Colinde, mediatizat in ultimii ani de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in parteneriat cu sectorul media al Episcopiei, pentru data de 13 decembrie 2013, urmand ca acesta sa fie sustinut în Catedrala Episcopală "Înălţarea Domnului" din Slobozia.

Data si detaliile organizatorice au fost stabilite in cadrul sedintei de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial, derulata sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, care a mai avut pe ordinea de zi, conform informatiilor primite de la Pr. Arhidiacon Silviu Dascalu, măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii pastoral-misionare şi administrativ-patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor şi protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei.

Pana la derularea evenimentelor, informatia de fata va putea fi gasita pe pagina noastra Home, la rubrica Semnal Evenimente, cu titlu de invitatie.

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
89
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04522 sec - PID: 8434