3

În cursul nopții de marți, fregata turcă "Oruc Reis" a navigat prin Eubeea și Skyros. În mijlocul nopții, generalii turci din Ankara au trimis fregata turcă, în scopul testarii timpului de reactie a armatei grecesti. Fregata turcă a plecat din Hellespont și a ajuns in apele teritoriale grecești, trecand prin Eubeea și Skyros, si a continuat sa ramana în apele teritoriale ale Greciei timp de 32 de minute, intre 22:32 si 23:04, în noaptea de marți.

Călătoria provocatoare a fregatei turcesti vine la două zile după declarația fără precedent a Premierului turc Recep Tayyip Erdogan, conform caruia: nu există o țară numită Cipru.

Potrivit anunțului oficial al Statului Major General al Apararii Elene, fregata turcă, "venita din Hellespont, se deplasa într-un curs spre sud-vest, a intrat în apele teritoriale grecești prin Sudul Eubeei si Skyroson, la ora 22:32, pe data de 12 noiembrie. Apoi, s-a deplasat spre sud-est, ieșind din apele teritoriale grecești prin Sudul Skyros, la 23:04, continuând navigarea spre sud-estul Marii Egee.

Ofițerii de la Pentagon au declarat: "navele și mașinile de lupta ale Marinei Elene au urmarit continuu această fregată, in voiajul sau".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01075 sec - PID: 29393