2

Arhiepiscopul catolic Salvatore Cordileone de San Francisco (foto), președinte al Subcomitetului Episcopilor Americani pentru Promovarea și Apărarea Căsătoriei, a răspuns astăzi, adoptarii proiectului de lege care trecuse de legislativul Hawaii, fiind semnat de către guvernator, privind redefinirea căsătoriei (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

"Decizia Hawaii este dezamăgitoare și arată nevoia de reconstruire a unei culturi a familiei în țara noastră", a spus Arhiepiscopul Cordileone. "Schimbarea sensului căsătoriei, în lege, nu promovează binele comun si nu protejeaza drepturile autentice".

"Dacă ne referim la familie", a spus arhiepiscopul, conform Papei Francisc "doar un barbat și o femeie, casatoriti ii pot oferi" copilului ceea ce este mai bun. "Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este: cum putem justifica sincer o lege care, în principiu, ii refuză copilului acest drept".

Arhiepiscopul Cordileone a adaugat: "alatur rugăciunile mele, celor facute de mulți oameni care au ajutat la apărarea căsătoriei în Hawaii, într-un spirit de iubire și adevăr, și prin aceasta, au ajutat la apărarea unei culturi a familiei. Eforturile lor nu au fost zadarnice, iar mărturisirea lor va continua să dea roade".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0115 sec - PID: 12207