3

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că "Rusia este strict angajata in principiul neamestecului în treburile unui alt stat suveran și in dreptul oamenilor la libertate și la alegerea independenta a căilor și formelor proprii de guvernare", conform unui raport al Radioului Vocea Rusiei.

"Nu le vom tine predici partenerilor noștri străini. Nu vom impune metode pentru rezolvarea problemelor de competența internă", a spus el.

"Sunt convins că poporul egiptean, cu un bogat patrimoniu istoric și civilizat, este in stare să ia o decizie adecvată privind rolul și locul oricărei organizații, inclusiv a Frăției Musulmane", a spus ministrul.

"Sunt sigur că poporul egiptean este capabil sa găseasca soluții eficiente la probleme, luand în considerare intereselor tuturor gruparilor politice, etnice și confesionale", a spus el.

"Toate problemele trebuie să fie rezolvate prin mijloace pașnice, pe baza unui dialog cuprinzător. O situație stabilă va crea premisele realizarii reformelor și a altor programe", a adăugat Lavrov.

Din start, Rusia "și-a exprimat solidaritatea cu poporul egiptean și a sprijinit unitatea in reinnoirea societății și a statului, promovarea reformelor democratice și crearea unor sisteme sociale și economice mai eficiente", a incheiat Lavrov, citat de VoR.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
321
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02595 sec - PID: 26152