2

Un tată și fiul sau au fost arestati în California, in urma suspiciunii de răpire a fostei sotii a tatalui, pentru ca femeia sa fie supusa in mod fortat unei exorcizari (foto: exorcism, pictura de Francisco Goya).

Oficialii din San Joaquin sustin ca barbatul in varsta de 42 de ani, Jose Magana-Farias, și fiul său, de 20 de ani, Victor Farias, au crezut că femeia a fost posedata de ceva, intrucat comportamentul acesteia se schimbase in mod dramatic.

Locotenentul Mike Jones a declarat că acestia au dus-o pe femeie, sambata trecuta, la doi preoți. Preoții sunt așteptati sa raspunda si ei acuzațiilor.

Potrivit raportului șerifului, femeia a fost stropita cu un ulei sacru, în timpul unei ceremonii religioase. Ea a fost gasita, ulterior, nevatamata. Magana-Farias și fiul său sunt programati să apară în instanță.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0101 sec - PID: 12561