4

Daca nu exista modestie, rangul inalt il distruge pe om (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

"Trebuie să ne rugăm, pentru ca Domnul sa ne dea putere și înțelepciune si o inima buna. Astăzi, experimentam o viață nouă" – a spus Catolicosul-Patriarh al Întregii Georgii, Sanctitatea Sa și Prea Fericitul Ilia al II-lea (foto), in timpul predicii tinute ieri in Mtskheta.

Patriarhul a facut referire la inaugurarea apropiata a Președintelui nou ales, pentru ca noul Guvern al Georgiei sa-si poata incepe lucrarea.

"Trebuie să ne rugăm ca Domnul sa ne dea putere, înțelepciune si o inimă bună. Dacă avem credință, dragoste și speranță totul va fi bine" – a spus Ilia al II-lea.

Cu toate acestea, Patriarhul a mai amintit și importanța modestiei. Potrivit acestuia, atunci când o persoană primește un rang înalt, ea ar trebui să devina mai modesta. "Dacă nu există modestie, rangul înalt il distruge pe om", a incheiat Ilia al II-lea.

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01433 sec - PID: 17597