2

Zilele trecute, Preasfințitul Episcop Nicolae de Brooklyn, și Vicarul-General al Arhiepiscopiei Antiohiene, Protopopul Thomas Zain, l-a vizitat pe IPS Arhiepiscop Justinian de Naro-Forminsk și administrator al parohiilor patriarhale ale Bisericii Ortodoxe Ruse din SUA.

Scopul vizitei a fost acela de a-i prezenta Arhiepiscopului Justinian o donație în bani, substanțiala, din partea IPS Mitropolit Philip, în numele clerului și laicilor din Arhiepiscopia Antiohiană, pentru Catedrala ortodoxa ruseasca Sfântul Nicolae, care a fost afectata in urma unui incendiu iscat în seara zilei de 4 octombrie 2013 (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). 

În timp ce biserica propriu-zisa nu a fost deteriorata, incendiul (electric) a provocat daune grave și distrugeri în zona subsolului, care adaposteste sala de mese și birourile. 

Cei doi episcopi au discutat mai multe subiecte de interes ortodox și, în special, despre situația creștinilor din Orientul Mijlociu și războiul în curs de desfășurare din Siria. Episcopul Nicolae și-a exprimat recunoștința pentru tot ceea ce Biserica Ortodoxă Rusă și Rusia a facut pentru protejarea creștinilor si a sirienilor in general. 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00864 sec - PID: 28981