4

In ultimele ore, Episcopul catolic Larry Silva de Honolulu a emis un comunicat referitor la votarea legii, in aceasta saptamana, de permitere a casatoriei intre persoane de acelasi sex (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

"Este foarte trist că mulți dintre legislatorii noștri si guvernatorii de stat au confundat un drept civil fabricat, cu un drept civil adevărat, bazat pe respectarea veche de secole a căsătoriei, ca uniune stabilă între un bărbat și o femeie, stabilita și recunoscuta public, în primul rând, pentru bunăstarea copiilor.

Acest punct de vedere lumesc, prelucrat, nu este ceea ce Dumnezeu, Creatorul nostru, ne-a descoperit, și reprezinta o neînțelegere profundă a scopului sexualității umane".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
304
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.01997 sec - PID: 7251