3

Este diversitatea religioasă o amenințare la adresa păcii, sau este mai degrabă o resursă care ar trebui apreciata în mod corespunzător? Ce trebuie sa sa faca oamenii din diferite țări și din diferite medii religioase, ca să se înțeleagă reciproc mai bine, în special în societățile din ce în ce mai puternic caracterizate prin pluralism cultural și religios? Este oare posibil să fie invatat respectul pentru celalalt?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care vor primi un raspuns din partea participanților la Forumul Global al Centrului International pentru Dialog Interreligios si Intercultural Regele Abdullah bin Abdulaziz – KAICIID (foto) – care se desfășoară in aceste zile, 18-19 noiembrie, in Viena, Austria.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00747 sec - PID: 29004