2

Ortodocsii si catolicii impreuna in sutinerea familiei (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Zilele trecute, la Roma, a avut loc o conferință pe tema "Ortodocșii și catolicii împreună in apărarea familiei", organizata sub auspiciile Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei și ale Consiliului Pontifical pentru Familie. 

Un raport al activitatii din cadrul conferintei a fost emis in ultimele ore. La conferinta, au participat Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, presedinte al Departamentului de Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, și Arhiepiscopul Vincenzo Palia, președintele Consiliului Pontifical pentru Familie.

In comunicatul emis, s-a notat faptul ca "cele două părți au discutat despre criza profundă, de astăzi, care lovește familia. Hegemonia unei culturi individualiste și de consum, împreună cu globalizarea pieței, au dus la slăbirea familiei și, apoi, la distrugerea acesteia".

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
250
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04359 sec - PID: 26466