2

Potrivit unui ziar belgian, Partidul neo-nazist Golden Dawn, din Grecia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), ar fi furat numele unei organizații britanice. Organizația secretă, care include magicieni si ocultisti, a atacat partidul de extrema-dreapta grec, susținând că i-a furat numele. Titlul articolului este "Magia contra Golden Dawn", și a fost publicat în ziarul belgian "La Libre Belgique".

Articolul sustine ca: "Ordinul Hermetic al Golden Dawn sau mai frecvent, Ordinul Golden Dawn, a fost creat în anul 1888, si apoi a fost împărțit între organizații mai mici". Ziarul mai remarca, de asemenea, faptul că ceremoniile lor au inspirat autori cunoscuți, precum B. Stocker (Dracula) și William Butler Yeats.

Asemenea oricarei alte organizații secrete, Ordinul nu si-a înregistrat, insa, niciodata numele său. Deci, acum, el nu are practic puterea legală de a determina Partidul grecesc Golden Dawn sa-si schimbe numele. 

Articolul a mai remarcat, de asemenea, că, "în măsura în care 'The Magic' nu poate forța partidului grec să își schimbe numele, magicienii se vor intoarce asupra Internetului", unde, așa cum se menționa în articol, imaginile cu salutul nazist sa fie inlocuite de imaginile cu ceremoniile cabalistice, pe 'Google Images', "prin scrisori deschise in care sa pretinda exclusivitatea numelui".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00854 sec - PID: 29393