2

Departamentul pentru Afaceri Externe al Patriarhiei Moscovei neagă informațiile referitoare la o posibilă întâlnire a Patriarhului Kirill cu Papa Francisc.

Vice-presedintele Departamentului pentru Afaceri Externe al Patriarhiei Moscovei, Arhimandritul Filaret Bulekov, a negat informatiile aparute in mai multe articole din mass-media cu privire la posibilele locații ale unei intalniri intre Patriarhul Kirill și Papa Francisc. 

Cu toate acestea, "posibilitatea unei întâlniri intre Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill și Papa de la Roma nu a fost respinsă de către Biserica Ortodoxă Rusă", a mai declarat Pr. Filaret.

El a explicat că această problemă se discuta, oricum, de mai mulți ani.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00879 sec - PID: 12561