3

Majoritatea covârșitoare a rușilor nu este de acord cu relațiile unisex, cu infidelitatea, poligamia și casnicia fara prunci. Aproximativ o treime dintre ruși au familii incomplete, iar o pătrime nu au copii. Majoritatea covârșitoare a rușilor sustin natura tradiționala a  familiei, conform unui sondaj organizat de grupul de cercetare Tsirkon.

Conform rezultatelor sondajului, transmise de Interfax, 88% nu sunt de acord cu relațiile unisex, 84% cu infidelitatea, 82% cu poliandria (o femeie se poate casatori cu mai multi barbati, conform unor obiceiuri tribale), 78% cu dragostea libera, fără iubire, 78% cu poligamia, 63% cu lipsa de copii voita.

95% sustin familia completa, 89% căsătoria oficială, 89% familiile în care membrii seniori ai familiei sunt tratați cu respect, 86% familiile cu unul sau doi copii, 77% familiile cu mulți copii, 75% familiile cu copii adoptați, 68% marile familii compuse din mai multe generații, 60% căsătoria in Biserica.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
56
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02819 sec - PID: 8070