2

O vizita a Premierului israelian Benjamin Netanyahu, la Vatican, este programată pentru data de 2 decembrie 2013, conform publicatiei "Pagina Evreiasca", a comunitatii evreiesti din Italia.

El va fi primit în audiență privată de către Papa Francisc. Pe ordinea de zi, se vor afla relația dintre Israel și Vatican, Orientul Mijlociu, vizita Papei, invitat de Președintele Shimon Peres imediat după alegerea sa.

O vizită a Primului-Ministru a mai fost anuntata anterior, pentru luna octombrie, dar se pare ca a fost amânată din motive organizatorice, conform aceleiasi surse.

Netanyahu se va afla la Roma, pentru un summit Israel-Italia, unde ar trebui să fie discutate problema gazului israelian, cooperarea științifică și industrială în domeniul aerospațial, securitatea calculatoarelor si Expo 2015 Milano. Pana la derularea evenimentelor, informatia de fata va putea fi gasita pe pagina noastra Home, la rubrica Semnal Evenimente.

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01406 sec - PID: 6549