2

In aceste zile, in Bazilica San Silvestro din Catacombele din Priscilla, Comisia Pontificală de Arheologie Sacră a prezentat rezultatele activității desfășurate aici în ultimii cinci ani. 

Astfel, in ultimii cinci ani, au fost efectuate lucrari de excavare arheologica, împreună cu restaurarea conservationala a picturilor din interiorul catacombelor și cu renovarea și reorganizarea unuia dintre spațiile cele mai importante, Biserica în care Papa Silvestru a fost îngropat. De notat este si restaurarea cimitirului subteran apropiat de bazilica papală  din Priscilla.

Bazilica San Silvestru este compusa din două spații, unul dedicat închinarii si celălalt utilizat în trecut ca depozit pentru materialele sculpturale antice, descoperite în timpul săpăturilor. Acestea cuprind peste 700 de fragmente de sarcofag, meticulos restaurate (vezi Video), din necropolele care în epoca imperială târzie s-au aflat in această parte din Via Salaria Nova. 
 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01362 sec - PID: 6549