2

Accesul in Catedrala Alexander Nevski din Sofia, ingreunat (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Ieri, soferii de taxi din întreaga Bulgarie, care au protestat în capitala Sofia cerând condiții mai bune de muncă, au ingreunat practic accesul normal in Catedrala Alexander Nevski din Sofia. Cu toate acestea, ei s-au plâns de faptul ca cordoanele de poliție i-au impiediat sa ia parte la demonstratie.

Zeci de taxiuri au fost parcate în fața Catedralei, dar mai multe sute s-au aflat in imposibilitatea de a ajunge acolo, sustinand ca politia a blocat strazile principale.

Trei acțiuni de protest în masă au blocat, ieri, din nou centrul Sofiei și au facut ca traficul sa se afle in impas. Cele trei actiuni au avut puncte diferite de desfasurare, dar destinația lor finală a fost piața din fața clădirii Parlamentului. La ora 11, studentii protestatari aveau sa ceara demisia guvernului socialist, adunandu-se in piața si incercand sa ii blocheze pe parlamentari în interiorul Parlamentului.

Sindicatele si taximetristii nu au cerințe politice, dar cer îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0187 sec - PID: 6549