5

Intalnire intre Putin si Papa Francisc, la Vatican: 25 noiembrie (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Perspectivele soluționarii problemelor siriene, vor fi un punct pe ordinea de zi a intalnirii Președintelui rus Vladimir Putin cu Papa Francisc la Vatican, pe 25 noiembrie.
"Problema va fi abordată in cadrul audientei, cu Pontiful", a declarat consilierul prezidențial rus Iuri Ushakov, citat de VoR.

Papa Francisc i-a trimis un mesaj lui Putin, înainte de summit-ul G20 din Sankt Petersburg, din septembrie 2013. "Mesajul a creat un fond constructiv in discutarea crizei siriene, la reuniunea G20 din Sankt-Petersburg. Evoluții interesante și mai degrabă pozitive au avut loc, ulterior, conforme cu inițiativele prezentate de Președintele nostru", a observat reprezentantul Kremlinului.

Vor mai exista si alte probleme internaționale, de actualitate, pe agenda intalnirii, a declarat Ushakov. "O atenție specială va fi acordată protejarii populației creștine din Africa de Nord și Orientul Mijlociu", a mai spus el.

Aceasta va fi a treia vizită pe către șeful de stat rus o face la Vatican, după stabilirea relațiilor diplomatice pe scară largă, în decembrie 2009. În perioada anterioară, Putin s-a întâlnit cu Papa Ioan Paul al II-lea, în 2000 și 2003, și cu Papa Benedict al XVI-lea, în 2007.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
280
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02264 sec - PID: 26538